Tagrens

Tagrens i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og  Brønderslev

Vi renser og plejer alle vaskbare flader, og er eksperter i at fjerne alle slags alger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

tekst med billede

Tage og fliser er som udgangspunkt stærke og holdbare overflader, men efterhånden som de bliver ældre, bliver de angrebet af alger, som senere udvikler sig til mos. På tagflader lægger mosset sig som en tung dyne og forhindre regn i frit at løbe til tagrenden. Det er kun i højsommeren at pladerne kan tørre rigtigt igennem. Et vådt tag er grobund for at mosset yderligere kan udvikle sig.

Da vandet i mos og rødder udvider sig når det fryser om vinteren, kan det medfølge frostsprængte tagsten/-plader.

Lertegl er en meget smuk tagbelægning, men de bliver meget hurtigt angrebet af grønne alger, typisk efter 2. - 3. år. Da lertegl er et naturmateriale, begynder de efter kort tid at suge vand og skidt til sig, hvilket giver algerne gode betingelser for at gro og udvikle sig, med det resultat at taget bliver gammelt og grimt at se på. 

Vi anbefaler at tage, der er fra 2-10 år gamle, desinficeres hver 2.- 3. år, så taget holdes pænt, rent og fri for mos og alger.

En tagrensning kan være nødvendig ved ældre tage, så taget bliver vasket helt rent. Efterfølgende bør man vedligeholde med en desinficering hver 2. - 3. år.

Når vi udfører algebehandling af tag, renses og skylles tagrenderne indvendig som det første, derefter lukkes nedløb af, og suger placeres i tagrenden, så starter den egentlige algebehandling som altid udføres med godkendte midler, og alt overskydende algemiddel opsuges og pumpes tilbage til bilen.
På denne måde udføres algebehandling af tag miljørigtigt og forsvarligt, som ligger os meget på sinde.

Herunder ses flere ekspempler på før og efter billeder fra flere af vore job.
Klik på billederne for at bladre i dem.