Rensning, vask og vedligeholdelse erhverv

Banner

Erhverv

Tekst og billede

Hos Algebekæmperen har vi lang erfaring med mange forskellige typer opgaver for erhverv. Uanset om det er tag, facade, fliser eller andre overflader, som skal se pæne og rene ud igen, så står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder både mekanisk rensning og algebehandling. Hvilken løsning der er den bedste vurderes ud fra hver enkelt opgave. Vi vurder bl.a. ud fra, hvor hårdt ramt overfladen er og hvilken type overflade, der skal behandles.

Vi kommer altid forbi og ser på opgavens omfang samt lave en opmåling inden vi giver en tilbudspris. I den forbindelse har vi også mulighed for at foretage en prøverensning, hvis det skulle have interesse.

Vi står til rådighed med råd og vejledning, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe på tlf. 31 10 73 29, hvis du har spørgsmål.

Tekst og billede

Hos Algebekæmperen har vi mere end 18 års erfaring med algebekæmpelse og specialrensning. Vi tilbyder erhvervsløsninger indenfor bl.a. facaderens, tagrens, fliserens, hedvandsrens, graffitirens, rens af træbeklædning samt rens af tagrender m.v.

Vi er specialister i udendørs rensning og vedligeholdelse og har stor erfaring med erhvervsløsninger. Med vores professionelle udstyr og erfaring finder vi sammen med dig den bedste løsning og hjælper gerne med at tilrettelægge en vedligeholdelsesplan.   

Galleri
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Storcenter Nord Århus
Storcenter Nord Århus
Kristianssandsvej
Bispecenteret
Rema 1000
Bispecenteret top

Vi har mange års erfaring med alle typer renseopgaver hos private virksomheder således som offentlige virksomheder. Vores opgaver hos vores erhvervskunder består hovedsageligt af tagrensning, facaderensning, fliserensning, og tagrenderensning.

Facaderens:

Ved en facaderensning vurdere vi først facadens tilstand og tilrettelægger opgaven herefter. Facadeafrensningen foregår ofte med en hedvandsrenser, der benytter højtryk og varmt vand til at fjerne mos, alger, snavs og andre urenheder fra facaden.

Efter facaden er blevet renset, foretager vi en algebehandling. Algebehandling fjerner algevækst på facaden. Dette er vigtigt for at forhindre, at algerne kommer tilbage og igen begynder at vokse på overfladen.

Facaderensningen kan afsluttes med en imprægnering af facaden. Ved at imprægnere facaden forhindre man indtrængning af vand, fugt, skimmel og snavs. Dette kan bidrage til at bevare facadens udseende og forhindre fremtidige skader.

Er der vinduer på facaden, kan det ikke undgås at de bliver beskidte ved en facaderensning. Vi kan derfor tilbyde en vinduesvask efterfølgende.

Under facaderensning skal også nævnes graffitirensning. Er I uheldige at blive udsat for den slags hærværk, hjælper vi også med at fjerne den igen. Vi anbefaler, at I kontakter os så hurtigt som muligt for at få det fjernet. For det første sender det et godt signal til dine kunder og samarbejdspartnere. Og for det andet er det altid nemmere at fjerne inden, det når at sætte sig for godt i facaden. Læs mere om facaderensning og graffitirensning ved at klikke på linket.

Fliserens:

Har I en flisebelægning, som trænger til en opfriskning, så kan vi hjælpe. Ved en fliserens fjerner vi mos, flisepest, alger og så fliserne står rene og pæne igen. Rensningen foregår vores professionelle flisevasker, der spuler vandet rundt under maskinen ved lavt tryk, den store mængde vand, der arbejder under rensemaskinen, gør belægningen og fugerne bliver rene uden at beskadige fliserne. Efterfølgende algebehandles arealet for algesporer. Læs mere om fliserensning her.

Efter en fliserensning kan man vælge at imprægnere den rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig over for alger og mos og andet smuds, da den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne. Imprægneringen er også med til at bevare overfladens struktur og udseende i længere tid. Læs mere om Imprægnering her.

Algebehandling Tage:

Vores erfaring med algebehandling siden 2005 gør at vi er blandt dem i branchen der har mest erfaring og viden på området. Vi lægger stor vægt på at overholde de miljø- og lovmæssige krav på markedet.

En algebehandling er en billig og skånsom behandling, som efterlader belægningen flot og præsentabel. Det tager dog tid før det endelige resultat vil komme til syne. Efter 2-3 uger vil algerne/moset være dødt og I vil se det ændre farve. Alt afhængigt af hvor medtaget belægningen er, vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen indenfor 3-12 måneder.

Vi har gode erfaringer på eksempelvis erhvervsbygninger, butiksfacader, offentlige bygninger, institutioner, boligforeninger og andels-og ejerforeninger.

Følgende er fra Icopal/BMI’s hjemmeside punkt 8,6 Vedligeholdelse og renovering af tagdækninger – Forebyggelse:

”For alt offentligt støttet byggeri skal der ifølge Bekendtgørelse om bygningsdrift (nr. 770 af 27/06/2011) udarbejdes drifts- og vedligeholdelsesplaner. En sådan planlagt vedligeholdelse kan anbefales foretaget af alle bygningsejere. Regelmæssig og planlagt vedligeholdelse forlænger tagets levetid, mindsker de samlede vedligeholdelsesomkostninger og medvirker til at værdisikre bygningen. Bygningsejeren eller dennes repræsentant kan gøre en effektiv indsats for at undgå skader og dermed forlænge tagets levetid betydeligt ved at foretage et, eller bedre to, årlige eftersyn. På tage med risiko for meget trafik, f.eks. skoler, bør eftersynet foretages oftere.

Følges drifts- og vedligeholdelsesplanen, vil taget have en lang levetid, og egentlig vil yderligere vedligeholdelse normalt ikke være nødvendig,”

”Ønskes tagets æstetiske udseende bevaret, er det vigtigt regelmæssigt at rengøre taget. Ofte er fejning desværre ikke tilstrækkeligt til at fjerne diverse belægninger. Det kan derfor anbefales at supplere med forebyggende rensninger af taget. Behandlingerne skal gentages med regelmæssige mellemrum afhængig af den konkrete beliggenhed. Første gang typisk 2-3 år efter færdiggørelse af tagdækningen. Midler godkendt af miljøstyrelsen kan anvendes. Når midlet har virket, kan man enten spule taget eller lade regnen fjerne resterne. Spuling med højtryksrenser frarådes på grund af risikoen for at beskadige tagdækningen.”

Kilde: https://www.bmigroup.com/dk/loesninger/hjaelpevaerktoejer/icopal-haandbog/tagdaekning-og-membranisolering/vedligeholdelse-og-renovering-af-tagdaekninger/

Ved større opgaver besøger vi altid stedet personligt, før vi giver et tilbud. Ved at besøge stedet og se på opgaven, kan man få et mere præcist indtryk af omfanget af arbejdet samt eventuelle udfordringer, der kan påvirke prisen. Har I som kunde særlige behov eller ønsker, så er det også mange gange nemmere at forklare personligt. På den måde kan man sikre sig, at tilbuddet er retfærdigt og nøjagtigt, og der ikke kommer en ekstrapris efterfølgende.

Har du en virksomhed og trænger til et eftersyn? Så tag endelig kontakt til os. Så koordinerer vi sammen, hvordan opgaven løses på bedste vis. Her tager vi eksempelvis også gerne højde for at udfører arbejdet på tidspunkter, så vi generer mindst mulig. Vi skræddersyer med andre ord opgaven ud fra vores erhvervskunders behov.

Tlf. 31107329 eller mail: mail@algebekaemperen.dk.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System