Fliserens & Vask

Fliserens i Aalborg

Med tiden kan fliserne på terrassen eller i indkørslen blive trætte, slidte og grimme at se på. De bliver da også udsat for lidt af hvert gennem tiden, og det resulterer i at de skæmmes af for eksempel alger, mos og flisepest. Algebekæmperen i Aalborg tilbyder algebehandling og fliserens, så fliserne bliver flotte igen. Vi udfører fliserens på alle typer af fliser, og det flotte resultat er nemt at forveksle med helt nye fliser. 

Beskyt dine fliser med rens og imprægnering

Med professionelt og topmoderne udstyr samt et skarpt øje for detaljen, giver vi dine fliser nyt liv med vores effektive og omhyggelige fliserens. Hvilken rensemetode, vi anvender, vil afhænge af flisernes alder og generelle tilstand. Er fliserne 1-3 år gamle og grønlige i det, kan du ofte nøjes med algebehandling, og så koster det kun 6,50 kr. pr m2 at få rene fliser. For at sikre dig, at dine fliser holder bedst og bliver ved med at se rene og pæne ud, anbefaler vi, at du får algebehandlet dine nye fliser en gang om året.

Er fliserne derimod ældre, bliver de typisk mørke eller får flisepest, der kommer til udtryk som hvide pletter. Fliserne kan dog sagtens blive rene og pæne igen, det kræver bare en lidt anden rensemetode end algebehandlingen. Prisen vil her variere fra opgave til opgave og er afhængig af flisernes alder og tilstand. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, kontakt os blot på +45 31 10 73 29.

Vi tilbyder desuden at afslutte vores effektive fliserens med en imprægnering, der gør fliserne mere modstandsdygtige over for vind og vejr. En imprægnering forebygger nemlig indtrængning af vand, skidt, alger, mos og belægninger. Med vores grundige imprægnering af fliserne udsætter du således ny algevækst, da fliserne ikke kan optage fugt efterfølgende.

Kontakt os for fliserens i Nordjylland

Vil du give dine gamle fliser nyt liv, så står vi klar til at forvandle dem med vores grundige fliserens. Vi udfører fliserens, algebehandling og imprægnering over hele Nordjylland fra Aalborg til Frederikshavn, Hjørring, Skagen og Brønderslev. Kontakt os på +45 31 10 73 29 for en snak om din opgave, et godt uforpligtende tilbud og for rådgivning om vedligeholdelse af dine fliser. 

Nedenfor kan du se før og efter-billeder af vores fliserens. Klik på billederne for at bladre i dem.