Algebehandling fliser

Banner

Algebehandling af fliser 

Tekst med billede

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde fliserne rene og frie for alger og mos. For at sikre dig, at dine fliser holder bedst og bliver ved med at se rene og pæne ud, anbefaler vi, at du får algebehandlet dine nye fliser en gang om året.

Priseksempel

Vi tilbyder vores kunder en serviceaftale, hvor vi kommer årligt og algebehandler jeres fliser, så I altid har pæne fliser uden alger og mos, uden at I selv skal huske på at få det bestilt. Som servicekunde hos Algebekæmperen kontakter vi jer i februar måned, hvor I kan melde til eller fra.

Kontakt os meget gerne hvis dette lyder interessant. Så tager vi en uforpligtende snak.

Tekst med billede

Er dine fliser og andre stenbelægninger ramt af alger, så er de heldigvis forholdsvis lette at slippe af med igen. Algevæksten er kendetegnet ved, at de giver dine fliser et grønligt eller mørkt skær, og der kan blive meget glat, når det først bliver vådt. Der findes mange forskellige arter af alger, og fælles for dem er, at de foretrækker våde og skyggefulde områder. Alger opstår utroligt hurtigt, når forholdende er til det.

Vi har hos Algebekæmperen mere end 18 års erfaring med algebehandling af fliser, tag og træterrasser på en professionel og miljørigtig måde.

Galleri
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Terrasse med algermiddel
Indkørsel med bil og algemiddel

Algevækst på fliser eller andre stenbelægninger er et udbredt problem for mange boligejere rundt om i Danmark. Det danske klima er ideelt for algevækst, og der findes mange forskellige slags alger. Alger er meget små planter, der findes overalt i den danske natur. Den bedst kendte algevækst er de velkendte grønlige belægninger, som ses på mange overflader på bygninger og andre arealer. Algevækst findes også i gule, hvide, grå eller sorte arter. Uanset hvilken er algevækst ikke et kønt syn og den skæmmer overfladerne omkring din bolig. Algevæksten er på samme tid ødelæggende for de overflader hvorpå de vokser. Det gælder naturligvis også for dine fliser og andre stenbelagte arealer omkring din bolig. Med dette klima er det næsten umuligt at holde fliser og andre stenbelægninger frie for alger og mos.

Hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem, hvilket er en mere omfattende behandling – også økonomisk. En algebehandling af fliserne er en god investering, hvis du har nylagte fliser eller nyvaskede fliser. Har du nylagte fliser anbefaler vi allerede fra 1. år en årlig vedligeholdelse, hermed opnår du algefrie fliser og du mindsker væksten af flisepest eller grå lav. Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi årligt kommer og algebehandler jeres fliser. Interesseret? Kontakt os på tlf. 31107329 eller her 

Algebehandlingen består af en skum, der bliver sprøjtet ud på fliserne, med vores professionelle udstyr, som sikre en jævn fordeling af algemidlet. Algemidlet ligger sig som en skum ovenpå fliserne, her trækker den langsomt ind i fliserne og fjerner de dybdeliggende alger. Dette har også en forebyggende effekt. Når flisen er tør er algemidlet trukket helt ind i flisen.

Algebehandlingen virker med det samme, men der kan gå fra nogle dage og i nogle tilfælde op til et år før man kan se det fulde resultat. Vind og vejr fjerner med tiden de døde alger fra den behandlede overflade.

Vores algebehandling omfatter ikke kun fliser, vi hjælpe også gerne med din træterrasse. Du kan også læse nærmere om vores behandling af træterrasse her.

Har algerne sat sig rigtig godt fast, er det svært at komme dem til livs udelukkende med en algebehandling. Er fliserne blevet meget hårdt angrebet af alger og andre belægninger, kan man vælge en fliserens, som Algebekæmperen også er behjælpelig med. Læs mere om fliserens her.

 

FAQ

Hvornår er det bedst at algebehandle fliser?

Vi kan algebehandle det meste af året. Temperaturen skal bare være over 5 grader. Men vi har mest travlt om foråret, da de fleste gerne vil have en pæn belægning at se på i løbet af sommeren.

Hvordan Algebehandler man fliser?

Vi kommer og lægger en skum af algemiddel på jeres fliser. Denne skum trækker ned i fliserne og nedbryder algerne. Herefter vil vind og vejr med tiden fjerne de døde alger.

Hvad koster Algebehandling af fliser?

Det koster kr. 650,00 for 0-100m2 Herefter er prisen 5,50 pr. m2

Kan man Algebehandle om vinteren?

Nej, algemidlet skal have en temperatur på ca. 5 grader før det virker

Kan man Algebehandle i regnvejr?

Der skal helst være tørvejr imens man algebehandler, så algemidlet kan trække ned i fliserne.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System