Om Algebekæmperen

Vi startede vores forretning i 2005 med det formål at servicere private og erhvervskunder med alle typer af rense og vaskeopgaver.

Vi har idag (2017) 3 stk. topmoderne rensemaskiner med alt tilbehør til afrensning af tage, facader, fliser, grafitti og skibe.

Derudover overfladebehandler, imprægnerer og coater vi også alle typer af overflader, samt rådgiver om vedligeholdelse af disse.

Ring gerne for uforpligtende tilbud på tlf: +45 3110 7329

Banner

Algebekæmperen holder facaden

Michael Lyngby har mere end 10 års erfaring med effektiv vask af fliser og facader for både private og erhvervsvirksomheder

Af Niels Henriksen

Ansigtet siger meget om os. Ansigtet er tit der, hvor vi får de første indtryk af et menneske. Sådan er det også med bygninger. Hvis facaden hos en virksomhed er grøn og grim af alger, kan den sende et signal om ligegyldighed. Hvis facaden derimod står flot og velplejet, får vi straks indtryk af en virksomhed med styr på detaljen og alle vigtige forhold. En virksomhed vi godt vil handle med
eller vide mere om.
Michael Lyngby etablerede i 2005 sin egen virksomhed, der hjælper andre med at holde facaden. Han er ekspert i vask af facader og flisebelægninger, og med et professionelt anlæg er han i stand til at forvandle selv de mest håbløse overflader, så de fremstår flotte og indbydende.

Målrettet fokus

- Siden 2005 har jeg målrettet holdt fokus på mine kompetencer. Jeg har ikke været fristet til at tage andre arbejdsområder ind, og det betyder, at jeg nu er en af de algebekæmpere i Danmark med størst og længst erfaring på området. For kunderne betyder det tryghed og sikkerhed for et professionelt udført arbejde, som virker efter hensigten, understreger Michael Lyngby, der driver sin virksomhed
fra hjemadressen i Hæstrup, et par kilometer udenfor Hjørring. Her har han god plads til sine servicebiler og de tre professionelle anlæg, som han og medarbejderne kommer rundt med i hele Nordjylland.

- Jeg er selv vendelbo, og Nordjylland er mit område. Jeg vil gerne være en synlig del af lokalområdet, og derfor forsøger jeg ikke at brede mig til andre regioner i Danmark.

Alle typer overflader

- I takt med at alger langsomt men sikkert breder sig i Danmark, er der rigtig mange virksomheder, som glemmer at få vasket deres facader. De har naturligvis fokus på deres kernekompetence, som er at drive virksomheden og måske producere på deres anlæg, men det er en skam, hvis de glemmer at vaske ansigtet udadtil, synes Michael Lyngby, der er i stand til effektivt at vaske alle typer
overflader. Det kan være for algebelægninger, graffiti, saltudtræk eller andet snavs.

- Når vi har renset facaden tilbyder vi efterfølgende kunden en serviceaftale, hvor vi kommer med aftalte tidsintervaller. Det kan typisk være en gang om året eller hvert andet år, så der er tale om en relativt beskeden investering i at vedligeholde et sobert og seriøst image i forhold til omverdenen. Lige som det på mange andre områder er vigtigt at forebygge, er forebyggelse også den rigtige løsning i kampen mod grimme algebelægninger.

- Hvis vi vil undgå, at algevæksten bliver for stor, er det vigtigt at forebygge. En ny facade eller en afrenset facade bliver hurtigt grim igen, hvis vi ikke vedligeholder overfladen. Algerne vil lynhurtigt brede sig, og så er vi lige vidt, gør han opmærksom på. Hvis forebyggelsen sker for at holde algerne i skak, kan Michael Lyngby sprøjte målrettet med forskellige midler, og hvis virksomheden er plagetaf f. eks. graffiti, kan Algebekæmperen lægge en beskyttende coating på overfladen, således at grafitti-malingen næste gang er meget let at fjerne.

annoncetekst2
annoncetekst3

Bred vifte

Med sine tre store anlæg er Michael Lyngby i stand til at tilbyde en bred vifte af vaske- og renseopgaver. Mange virksomheder vælger typisk at lade Algebekæmperen vaske flisebelægningen, når Michael Lyngby og hans medarbejdere alligevel er på adressen.

- Der er stor forskel på, hvilken rensemetode der skal anvendes for at få rene fliser. Valget afhænger af flisernes tilstand og alder. Har man nyere fliser, er det en god ide at få dem behandlet en gang om året, så bliver fliserne ved med at se rene og pæne ud. Har man derimod lidt ældre fliser som typisk bliver mørke eller får “hvide pletter”, såkaldt flisepest, kan man sagtens få sine fine fliser igen, det kræver blot en anden rensemetode, forklarer Michael Lyngby, der er i stand til at sætte effektivt ind mod alger på flisebelægninger fra omkring midt i marts til november, hvor temperaturen typisk ligger over fem plusgrader.

Også ved vaske af belægningssten tilbyder Michael Lyngby en attraktiv vedligeholdelsesaftale, hvor Algebekæmperen kommer på besøg en gang om året, så fliserne er flotte og indbydende, når der kommer gæster på terrassen eller kunder på parkeringspladsen.

Øvrige opgaver

Udover vask af facader, fliserens og flisebelægninger er et af Michael Lyngbys store arbejdsområder tagrensning, hvor han med sit professionelle udstyr er i stand til at give det gamle tag et helt nyt look. Han vasker desuden cirka 900 flaske- og avisbobler for affaldsselskabet AVV, lige som han afrenser vejskilte og affaldscontainere. Blandt kunderne er i øvrigt Region Nordjylland, dagligvarebutikker i Dansk Supermarked, virksomheder i fiskeindustrien, Aalborg Vognmandsforretning, BoVendia samt uddannelsesinstitutioner i Hjørring og Frederikshavn.

Algebekæmperen

Hæstrupvej 76 - 9800 Hjørring - Tlf.: 31 10 73 29

annoncebillede

Følgende er fra Vendelboposten

Tekst og billede

"Michael Lyngby startede som Algebekæmperen, men nu har han udvidet sine arbejdsområder til noget lidt mindre naturligt.

- Fra algebehandling kommer man ret hurtigt til at arbejde med tagrensning. Så får man maskiner, som arbejder med et tryk, så man også kan fjerne graffiti, fortæller Michael Lyngby med et lille smil.

Og når nu han havde investeret i udstyret, så kunne han jo også lige så godt udvide forretningen til at omfatte graffiti. Og det var tilsyneladende en fornuftig investering.

Hjørring har en flok unge mennesker, som hærger rundt omkring i byen med deres spraymaling.

- Der er i hvert fald tre unge, som er meget aktive, siger Michael Lyngby, som kan kende dem på stilen og deres såkaldte ”tags”.

Han afviser dog grinende, at han gerne stak dem en belønning for at være endnu mere aktive. For selv om han som mange andre kan beundre flot graffiti, så er han ikke begejstret for de ulovlige kunstværker.

Derfor tilbyder han også sine kunder, at de kan få deres udsatte vægge behandlet, så graffitien ikke hænger nær så godt fast og nemmere kan fjernes. Selv uden de kemikalier og det tryk, som han kan sætte på sin mobile højtryksrenser.

- Og der er jo nogle mure, som ikke har godt af at blive udsat for trykket, konstaterer han.

Og selv om anti-graffitibehandlingen dybest set kan gøre ham arbejdsløs på sigt, så tøver han ikke med at tilbyde den.

- Det er vel det, man kalder kundepleje, smiler han.

Og han har jo stadig algerne, så der skal nok blive ved med at være arbejde til den 34-årige..."