Rensning af træterrasse

Banner

Rensning og vask af træterrasse

Tekst og billede

Med tiden kan træterrassen blive træt, slidt, glat og grim at se på. Den bliver da også udsat for lidt af hvert gennem tiden, og det resulterer i at den skæmmes af blandt andet alger, mos og lav. Hvis man ikke griber ind i tide, vil de uønskede belægninger med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid.

Algebekæmperen tilbyder med sin mere end 18 års erfaring at rense jeres træterrasse så den bliver flot igen. Vi udfører træterrasserens på alle typer af træværk, og det flotte resultat er ikke til at tage fejl af. 

Tekst og billede

Med professionelt og topmoderne udstyr samt et skarpt øje for detaljen, giver vi din terrasse nyt liv med vores effektive og omhyggelige rens. Hvilken rensemetode vi anvender er afhængig af terrassens materiale, alder og generelle tilstand. Men fælles for alle typer træterrasser er, at de bliver renset skånsomt med hedvand ved lavt tryk, dette sikre at træterrassen ikke bliver ødelagt.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, kontakt os blot på +31107329 eller klik her.

Galleri
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W

På samme måde som andre typer overflader, vil træterrasser med tiden blive udsat for uønskede belægninger som eksempelvis mos, alger og lav. Hvis man ikke griber ind i tide, vil de uønskede belægninger med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant holder træet fugtigt. Fugtigheden giver gode vækstmuligheder for mere lav og flere alger.

Algebekæmperen tilbyder rensning af træterrasser, hvor vi renser skånsomt men effektivt således din træterrasse er fri for alger og dybdegående lav mv. Vi har mere end 18 års erfaring, hvilket har givet os mulighed for at teste og udvikle vores arbejdsgange med rensning af træterrasser, og vi tillader os ydmygt, at kalde os specialister indenfor træterrasserensning.

Er træterrassen blevet mørk og misfarvet i træet? Og vil du gerne have dens oprindelige naturlige farve og mønstre tilbage? Så er en terrasse rens svaret. Fugt, snavs og alger kan gøre træterrasser glatte, og algerne holder på fugt og giver gode vækstbetingelser for råd i træet. Selvom algerne tørrer ud om sommeren er de ikke forsvundet, deres sporer sidder stadigvæk i træet, og skal fjernes ved en algebehandling eller en rensning, alt efter hvor angrebet terrassen er. Uanset hvilken metode der anvendes forlænger dette levetiden på din træterrasse markant.

Når vi renser træterrasser bruger vi vores professionelle udstyr, hvor dyser og vandtryk indstilles efter hvilken type træ, terrassen er lavet af. Vi renser altid træterrasser med hedvand, da vi så kan arbejde med mindre vandtryk, hvilket beskytter træet mest mulig. Efter rensningen behandler vi træet med en desinficering, for at komme de sidste sporer fra algerne til livs.

Når træet er tørt tilbyder vi at imprægnere terrassen. Imprægneringen beskytter træet mod vind og vejr, og modvirker til fornyet algevækst, samtidig med at terrassens levetid forlænges.

Vi anbefaler efter en træterrasserens at få algebehandlet træterrassen mindst en gang årligt, dermed bevarer man terrassens udseende og holdbarhed. Vi tilbyder vores kunder en serviceaftale, hvor vi kontakter jer en gang om året, så skal I ikke bekymre jer om vedligeholdelsen, så kan I fokusere på at nyde det udendørsrum I har skabt.

Har du en træterrasse, der kunne trænge til en rensning, så ring til os på tlf. 31107329, eller skriv en mail, klik her, så kommer vi ud og ser, hvad vi kan gøre for jer og giver et uforpligtende tilbud.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System