Algebehandling facader

Banner

Algebehandling af facader

Tekst m/billede

Facaden på dit hus, din butik eller dit firma er ansigtet udadtil, en pæn og vedligeholdt facade giver dine kunder et godt førstehåndsindtryk. En algebehandling af facaderne er en effektiv måde at bevare og forlænge holdbarheden på bygningens udvendige overflader. Algevækst kan være skadeligt for facaderne, da det kan medføre nedbrydning af overfladematerialer som mursten, træ og puds. Ved at få algebehandlet facaden fjernes algerne skånsomt, og der forebygges potentielle skader og tidlig forringelse af bygningens udvendige overflade.

Tekst med billede

Hos Algebekæmperen har vi 18 års erfaring inden for algebehandling af facader, så man kan være sikker på at få en professionel behandling, der er skræddersyet til at imødekomme specifikke behov og krav. Erfaringen sikrer også, at behandlingen udføres effektivt, skånsomt og miljørigtigt, samtidig med at man opnår langvarige resultater. Vi anbefaler en algebehandling af facaderne en gang om året eller minimum hvert andet år for at holde facaden flot og algefri. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at få flotte facader igen tlf. 31107329 eller her.

Galleri
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W
Træk i den grønne knap for at se forskellen
B/W

Algevækst på facader er et udbredt problem, der kan have negative konsekvenser for både æstetikken og strukturen af din ejendom. Heldigvis er der en simpel og effektiv løsning til dette problem – algebehandling.  Ved at få udført en algebehandling kan du genoprette ejendommens oprindelige udseende og forlænge holdbarheden på facadens overflader. Ved at algebehandle sine facader jævnligt, undgår man i fremtiden, at skulle rense facaden mekanisk, hvilket er en mere omfattende omgang også økonomisk. Vi anbefaler at få sine facader algebehandlet årligt eller minimum hvert 2. år.

Ved en algebehandling sprøjter vi dine facader med et miljøgodkendt algemiddel. Algebehandlingen virker med det samme og stopper alt vækst samtidig med, at den forhindre nye angreb fra alger og mos. Effekten kan ses efter nogle dage, men i nogle tilfælde kan der gå op til et år, før man kan se det fulde resultat.

Generelt betegner man alger, som en plante, selvom de ikke har et rodnet som øvrige planter. Udover alger findes også lav og mos. Fælles for dem alle, er at de kræver fugt og lys. Desuden hører både alger, lav, mos og svampe til de sporedannede planter. Vi ser oftest alger som en grøn skygge, men der findes også alger der er gule, sorte og røde. Alger indeholder flere farvestoffer end nogen anden plantegruppe, blandt andet farvestoffet klorofyl. Sammensætningen og mængden af farvestoffer bestemmer algens farve, som ofte har givet navn til de forskellige grupper (rødalger, brunalger etc.). De typiske alger, vi ser på vores bygninger, er grønne og røde.

Især rødalgerne er på fremmarch, og de kan være svære at komme af med igen. Dette skyldes at rødalger har et meget højere indhold af tørstof. Tørstofindholdet i rødalger er ca. 40% større end tørstofindholdet i grønne alger. 

Alger udskiller nogle forskellige syrer, der kan nedbryde materialer – især kalk- og sandsten.  Det drejer sig generelt om misfarvninger og beskadigelse i materialernes overflader.

Vi er specialister inden for rødalger og deler gerne ud af vores ekspertise. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle behov eller projekter, du måtte have inden for dette område.  

Hvis du ønsker at bevare æstetikken, forlænge levetiden og værdien af din ejendom, bør du overveje at få algebehandlet dine facader. Det er en investering, der vil betale sig i det lange løb. Du kan kontakte os for uforpligtende tilbud på tlf. 31107329 eller sende en mail her. Vi ser frem til at høre fra dig.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System